M21 crypto vermogensbeheer

Uw gids voor het volledig ontzorgd beleggen in crypto

Plan een kennismakingsgesprek

Neem contact op.

Onze visie

Web3 vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in de evolutie van het internet, waarin ‘onchain’ het nieuwe online wordt. Blockchain, als de onderliggende technologie, en crypto, als een cruciale toepassing ervan, vormen samen dé investeringskans van dit decennium.

Persoonlijk en individueel

M21 biedt individueel crypto beheer dat specifiek is afgestemd op uw financiële doelen en risicobereidheid, met persoonlijke tijd en aandacht voor elke klant.

Actief beheer

M21 beheert uw crypto portefeuille actief. Wij gebruiken macro-economische analyse en technische analyse om optimale in- en uitstapmomenten te bepalen, en trendselectie om veelbelovende marktkansen te identificeren. Daarnaast voeren we zorgvuldige projectselectie uit om te beleggen in de meest veelbelovende en innovatieve blockchainprojecten.

Veilige offline opslag

Om uw cypto assets zoveel mogelijk te beschermen tegen online dreigingen zorgen we voor de veilige offline opslag van uw crypto door middel van hoogwaardige en beveiligde cold storage-oplossingen in combinatie met geavanceerde beveiligingstechnieken zoals multi-factor authenticatie.

M21 – Wat wij bieden

  • Volledig ontzorgd beleggen in crypto op basis van uw risicobereidheid
  • Individueel vermogensbeheer met persoonlijke tijd en aandacht op elk gewenst moment (geen fonds)
  • Een ervaren team van crypto-experts die voortdurend de markt monitoren en inspelen op veranderingen
  • Een gediversifieerde portefeuille die aansluit op de belangrijkste groeitrends en bestaat uit de meest veelbelovende projecten binnen deze trends
  • Actief beheer op basis van technische analyse, macro-economische analyse, trendselectie en projectanalyse
  • Off-line opslag van uw assets voor maximale beveiliging
  • Volledige transparantie over kosten en prestaties
  • Met risico management en voldoen aan wet- en regelgeving (compliance) als ons “license to operate” en integraal verweven in alles wat we doen

Interesse in M21?

Neem contact op.