M21 is een professionele crypto vermogensbeheerder die zich inzet voor lange termijn vermogensgroei door middel van strategische en actief beheerde crypto beleggingen. Dit doen wij op basis van uitgebreide kennis en ervaring met macro-economische en technische analyse, trendselectie en projectselectie.

Team

Bij M21 wordt uw cryptovermogen beheerd door ervaren professionals met uitgebreide kennis van en met meer dan 20 jaar gezamenlijke ervaring in de blockchain- en cryptomarkt, gecombineerd met een bewezen staat van dienst in algemeen management in diverse leidinggevende en financieel verantwoordelijke functies.

Als team beschouwen wij integriteit, transparantie, kennisdeling en betrouwbaarheid als onze kernwaarden. Deze waarden vormen de basis voor het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten.

Dave Klingens – Partner

Dave is partner van M21 met een focus op algemeen management, portefeuillebeheer, risicobeheer & compliance.

Voordat hij met M21 begon, was Dave een partner van Deloitte met meer dan 17 jaar ervaring in Risk Management & Compliance. Als partner van Deloitte was hij onder meer verantwoordelijk voor de Cyber ​​Security praktijk van Deloitte inclusief alle cryptografie- en blockchaindiensten. Daarnaast was Dave een van de verantwoordelijke partners van het Regulatory Compliance-team. Dave heeft een MBA in bedrijfskunde en een postdoctorale graad IT-audit.

 

 

Laurens Bushoff – Partner

Laurens is partner van M21 met een focus op algemeen management, financiën & ops en de investeringsstrategie.

Actief met crypto sinds 2013 en met duizenden uren ervaring in handel, macro-economische en technische analyse, kan Laurens worden beschouwd als een doorgewinterde crypto-belegger. Laurens heeft ruim 17 jaar ervaring met het opzetten en leiden van verschillende tech startups en scale-ups vanuit een P&L-verantwoordelijkheid. Laurens heeft een MBA aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van Business ICT en Financial Value Management en nam deel aan de postdoctorale opleiding Registercontroller aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

Onze expertise

  • Cryptomarkt en blockchain technologie: Wij volgen continu de laatste markttrends en innovaties op het gebied van blockchain technologie en crypto om de samenstelling van uw portefeuille te optimaliseren.
  • Macro-economische analyse en technische analyse: ons team beschikt over diepgaande kennis en expertise op het gebied van macro-economische analyses en technische analyses, welke ons in staat stellen significante trendwijzigingen te identificeren en daarop te acteren.
  • Trend- en projectselectie: onze analytische en bedrijfskundige achtergrond stelt ons in staat trends en projecten grondig te analyseren, en de meest veelbelovende te selecteren.
  • Algemeen management: ons team heeft een bewezen staat van dienst in diverse leidinggevende rollen, waaronder diverse CFO/COO rollen en een Deloitte managing partner rol.
  • Risico management en compliance: ons team heeft 25+ jaar ervaring op het gebied van risico management en compliance, wat wij integraal in onze bedrijfsvoering hebben opgenomen.

Onze kernwaarden

  • Integriteit en Transparantie: Wij handelen altijd eerlijk en transparant.
  • Klantgerichtheid: U staat centraal. We bieden persoonlijke aandacht en tijd, en maatwerkoplossingen op basis van uw voorkeuren en risicobereidheid.
  • Betrouwbaarheid: U kunt rekenen op consistente ondersteuning en begeleiding. Wederzijds vertrouwen is voor ons de basis voor het bouwen van een lange termijn relatie.
  • Kennisdeling: We houden u op de hoogte van de marktontwikkelingen om u te helpen de complexe wereld van crypto te begrijpen.

M21 extern team – Amdax

M21 werkt samen met Amdax, een toonaangevend Nederlands bedrijf op het gebied van digitale activa.

Amdax ondersteunt M21 middels technologie en een interne professionele handelsomgeving voor crypto activa met toegang tot professionele liquiditeitsverschaffers. Amdax biedt institutionele bewaring van digitale activa op basis van de Fireblocks-infrastructuur, een wereldwijd toonaangevende kluis voor digitale activa. Amdax faciliteert daarnaast KYC- en compliance processen voor M21. Amdax is een geregistreerd bedrijf bij De Nederlandsche Bank (DNB) en gevestigd in het financiële hart van Amsterdam, aan Beursplein 5.

Interesse in M21?

Neem contact op.